Fudbalska reprezentacija Francuske doživela je brodolom u nedelju, pošto je rezultatom 4:3 izgubila meč od selekcije Belgije.

Povezane vesti

Selektor reprezentacije „Trikolora„, Didije Dešam, veruje da uprkos bledunjavoj partiji njegovog tima nema razloga za strah i da nije još vreme da se popale crvene lampice.

– Igrali smo loše, pogotovo u duelima jedan na jedan. U drugom poluvremenu imali smo malo više života u sebi i Belgijacima smo napravili malo više problema. Na našu nesreću, primili smo previše golova da bismo mogli da se nadamo dobrom rezultatu – istakao je Dešam.

– Naravno da posle ovakvog rezultata nemamo pravo da osećamo neko superiorno samopouzdanje, ali ne bi trebalo da brinemo previše. Igrali smo sa sjajnim timom, iako oni nisu poznati kao Brazil, Nemačka ili Argentina. Belgijanci nisu trenutno drugi na FIFA rang listi bez razloga. Igrali smo fantastičn, pre svega u fizičkom smislu – naglasio je Dešam.

– Smatram da na kolektivnom nivou možemo da odigramo mnogo bolje od ovoga. Ali, nećemo danas upirati prstom i tražiti krivce. Spremićemo se što je bolje moguće za subotu kada nas čeka duel sa Albanijom – istakao je Dešam.