0
Domaći fudbal

ZANIMLJIVOST: Selektor Mađara na Mundijalitu prethodno radio u Partizanu

Objavljeno: 07.06.15 u 15:24

Priča se i tek će se pričati o duelu Srbije i Mađarske (sreda, 06.00) u osmini finala Mundijalita. Polako se upoznajemo sa sastavom komšija…

I ne samo sa sastavom, ima tu još zanimljivosti. Fizioterapeut naše reprezentacije i prvog tima Partizana, iskusni Viktor Vujošević, prisetio se da je aktuelni mađarski selektor, Bernd Štork proveo skoro devet meseci u taboru crno-belih, tako da mu je svakako poznat mentalitet i kvalitet fudbalera sa naših prostora.

– Dobro se sećam Štorka, bio je prvi pomoćnik Jirgenu Reberu, u vreme kad je Nemac bio šef struke u Partizanu. Korektno smo sarađivali, vrlo fin čovek, radujem se da ću ga ponovo sresti – prisetio se Vujošević.

Evo kako na duel sa mađarima gleda još jedan Partizanovac, Andrija Živković, ali i njegovi saigrači i selektor. Sve parove osmine finala Mindijalita možete pronaći OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter