0
Domaći fudbal

FOTO: FSS.RS

NIJE MU SVEJEDNO: Bivši napadač Partizana zna kako će Zvezda igrati sa ‘Grofom’ Božovićem

Objavljeno: 07.06.15 u 09:57

Ako neko sa ovih prostora ima najsvežije informacije i zna kako radi Miodrag ‘Grof’ Božović onda je to bivši napadač Partizana Petar Škuletić.

Škuletić je sa ‘Grofom’ Božovićem sarađivao šest meseci u Lokomotivi iz Moskve, sa kojom su zajedno osvojili Kup Rusije. Međutim, sa odlaskom crnogorskog stručnjaka iz Rusije i robusni napadač je izgubio mesto u postavi. O novom treneru Crvene zvezde ima izrazito veliko mišljenje.

– Moram da priznam da je Zvezda dovela vrhunskog stručnjaka i sjajnog čoveka za trenera. Meni kao Partizanovcu i nije baš svejedno što je takav trener otišao u komšijski tabor, ali šta da se radi – rekao je Škuletić za ‘Večernje novosti’.

Iskren je kada govori o Božoviću, koji je u Zvezdu doveden kako bi vratio titulu na stadion ‘Rajko Mitić’. Škuletić zna da je to moguće i zato se i pribojava.

– Potpuno je posvećen svom poslu, traži od igrača maksimum, a disciplina se podrazumeva. Zvezda će sa njim igrati drugačiji, napadački fudbal. Drži do sebe, do svojih stavova i izvlači ono najbolje iz svakog igrača – tvrdi Škuletić.

Škuletić se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za odlučujući meč kvalifikacija za EURO u Francuskoj, a pre toga ‘Orlovi’ će odigrati i prijateljski duel protiv Azerbejdžana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter