0
Evropske lige

MILAN PONOVO ZOVE: Hoće li Ibrakadabra ponovo zagospodariti Serijom A?

Objavljeno: 07.06.15 u 08:45

Milan ne odustaje. Nakon što ih je Zlatan Ibrahimović dva puta odbio, finansijski jači ‘rosoneri’ kreću u novu ofanzivu na najboljeg fudbalera francuske lige.

Kako prenose mnogi italijanski mediji, novi suvlasnik i finansijer MIlana Bi Tečaubol pokušaće da vrati Zlatana Ibrahimovića na San Siro. Tajlanđanin je kupio 48 posto akcija kluba, unevši tako gotovo pola milijarde evra, što će biti pokušano  da se iskoristi za dovođenje novih igrača.

Prvi na listi nalazi se Šveđanin koji je već dva puta odbio Milan, ali će sada imati znatno bolju ponudu na stolu. Naime, predstavnici Milana su navodno već ponudili Ibri trogodišnji ugovor vredan 6,5 miliona evra. Pored njega, dok su boravili u Francuskoj, pokušali su da dovedu i Džofrija Kondogbiju iz Monaka.

Jedina prepreka koja ‘koči’ Ibrahimovića jeste što Milan ni sledeće sezone neće igrati u Ligi šampiona. Zlatan je za dve sezone koje je proveo u crveno-crnom dresu (2010-2012) postigao 56 pogodaka, odakle je i prešao u Pari Ser Žermen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter