0
Fudbal

‘ORLOVI’ OTPUTOVALI U BEČ: Azerbejdžan zagrevanje pred Dansku

Objavljeno: 05.06.15 u 20:52

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Beč gde će u nedelju u prijateljskoj utakmici odmeriti snage sa Azerbejdžanom koji sa klupe predvodi legenda Crvene zvezde, Robert Prosinečki.

Na aerodromu „Nikola Tesla“ naši reprezentativci su u glas ponovili isto, da će meč u prestonici Austrije biti odlična provera pred odlučujući meč u kvalifikacijama za EP sa Danskom u Kopenhagenu.

– Možda smo pod određenom dozom pritiska zbog lošijih rezultata u dosadašnjem toku kvalifikacija, ali verujem da možemo da zbijemo redove i da u Kopenhagenu napravimo što je moguće bolji rezultat. Bilo bi dobro da savladamo Azerbejdžan u nedelju. To bi nam dalo krila – rekao je povratnik u reprezentaciju Srbije, Ivan Obradović.

Sa kolegom se složio i Luka Milivojević član grčkog šampiona Olimpijakosa.

– Pobeda bi nam dala krila i inspirisala da odigramo dobro i u Kopenhagenu. U suprotnom, loš rezultat u prijateljskom meču za Azerima doneo bi nam nesanicu i šest teških dana pred megdan sa Dancima.

Vezista Čelsija Nemanja Matić je rekao da mu je neprijatno kada vidi tabelu kvalifikacione grupe.

– Danci nas, logično, više zanimaju od Azerbejdžana. Dobra su reprezentacija, što se videlo i u onoj utakmici u Beogradu u kojoj su nas pobedili. Nikome od nas nije lako kad bacimo pogled na tabelu i vidimo bodovni učinak, ali verujem da možemo da do kraja kvalifikacija popravimo utisak. Protiv Portugala smo pokazali da umemo da igramo, da i protiv takvog rivala možemo da pripretimo u napadu, pa ostaje da u igri popravimo neke stvari koje dovode do nekih grešaka – istakao je Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter