0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

BELGIJANCI GA ŽELE, ALI ZA MALE PARE: Zvezda neće previše zaraditi na mladom štoperu!

Objavljeno: 05.06.15 u 12:07

Iako je bilo najava da će se Crvena zvezda razići sa svojim dosadašnjim štoperom Darkom Lazićem, mladi stub odbrane neće previše novca doneti klubu, s obzirom da timovi koji ga žele ne nude veliko obeštećenje za njegove usluge.

Darko Lazić već je izrazio želju da napusti redove crveno-belih, a njegov menadžer nagovestio je da bi mladi reprezentivac mogao da tuži klub zbog nagomilanih dugovanja i napusti ga bez obeštećenja ukoliko Zvezda ne prihvati ponudu zainteresovanog kluba.  

Informacije kažu da belgijski Lokeren želi Lazića ali za poprilično mali novac. Naime, Lokeren ne želi da plati više od 250.000 evra na ime obeštećenja, navode mediji u ovoj zemlji.

Belgijski timovi, Gent i Genk su i zimus se interesovali za usluge mladog štopera, ali je Crvena zvezda i tada zatezala oko visine transfera. Sada su im, reklo bi se, mnogo više vezane nego tada…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter