0
Evropske lige

FOTO: FSS

TRAŽEN: Živković će igrati Ligu šampiona, ali ne za Partizan

Objavljeno: 04.06.15 u 15:41

Mladi fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Andrija Živković najverovatnije će već ovog leta napustiti klub iz Humske pošto je to jedini način da crno-beli zarade makar neki dinar na njemu pošto je veći deo njegovog ugovora u rukama investicionih fondova.

Ono što je dobra vest i za Partizan i za samog Živkovića da postoji interesovanje stranih klubova i to redovnih učesnika Lige šampiona među kojima je prema saznanjima pojedinih italijanskih medija i vicešampion Serije A – Roma.

Italijanski klub navodno pokušava da ubrza pregovore sa Partizanom kako bi 19-godišnji fudbaler odmah po okončanju Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina mogao da se pridruži svojim novim saigračima.

Žurba Italijana je sasvim razumljiva jer je poznato da se za Živkovića interesuje i Benfika koja ima odlične odnose sa upravom srpskog šampiona pa je iočigledno da Roma želi da preduhitri Portugalce.

I nije Benfika jedina koja je konkurent Romi pošto su tu još jedan portugalski klub, kao i dva člana Primere.

Lepa vest za navijače Partizana je da je klub od danas jači za talentovanog vezistu, a već tokom naredne nedelje i drugo pojačanje o kojem se priča trebalo bi da stavi paraf na ugovor.

Zanimljivo je da je jedan bivši fudbaler Partizana, a koji je trenutno pod ugovorom upravo sa Romom, na radaru Crvene zvezde i ne bi bilo iznenađenje da dođe na Marakanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter