1
Domaći fudbal

RASPRODAJA U VOJVODINI: ‘Stara dama’ bez pola tima, dolazi Mrdaković?

Objavljeno: 04.06.15 u 11:50

Fudbaleri Vojvodine su prvenstvo Srbije završili na četvrtom mestu i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali još se ne zna u kom igračkom kadru, pošto je većina fudbalera na izlaznim vratima stadiona „Karađorđe“.

Vojvodina uskoro pali motore, ali niko ne zna u kom će sastavu Novosađani biti ove sezone. Mladi reprezentativci Mijat Gaćinović i Srđan Babić su prodati investicionom fondu, te on odlučuje gde će dva talentovana igrača nastaviti karijeru. Na izlaznim vratima stadiona je i levi bek Bojan Nastić za kog se interesuju Konja i Kopenhagen. Mirko Ivanić je takođe na spisku želja klubova iz zapadne Evrope i Crvene zvezde. Vanja Milinković-Savić se seli na Old Traford.

Kada su dolasci u pitanju, zasada se pominje samo jedno ime. Reč je o iskusnom napadaču Miljanu Mrdakoviću koji je viđen u SC „Vujadin Boškov“ kako pregovara sa upravom kluba. Do sada su u Novi Sad stigli Paločević iz OFK Beograda i Stanisavljević iz Donjeg Srema.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter