1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEĆE MU FALITI MOTIVACIJA: Poznati su bonusi novog trenera Crvene zvezde za uspeh u Evropi!

Objavljeno: 04.06.15 u 22:31

Posle skupih ugovora u Rusiji, Miodrag Božović je došao u Crvenu zvezdu za daleko manju platu. Ipak, izgleda da će njegovi bonusi biti velika motivacija, a možda i glavni razlog njegovog dolaska u Ljutice Bogdana.

Da je zaista reč o ozbiljnim bonusima, potvrdio je i član Zvezdine uprave, profesor Božidar Cerović, posle nedavnog sastanka Upravnog odbora na kome je Božović i zvanično promovisan u novog trenera Crvene zvezde.

– Božović je sa nama potpisao jednogodišnji ugovor, ali ideja svih je da on ostane duže. Tim ugovorom su predviđeni i bonusi ukoliko Zvezda bude ostvarivala najviše domete, pa i one za plasman u evropska takmičenja, ove sezone u Ligu Evrope – rekao je tada Cerović.

Kako piše ‘Blic’, premija za ulazak u Ligu Evrope novom treneru crveno-belih biće 100.000 evra. Ukoliko se to i zaista desi, te Crvena zvezda posle dugo godina ponovo bude deo grupne faze nekog evropskog takmičenja, to i neće biti preveliki problem za klub, s obzirom da se od nedavno i od učešća u Ligi Evrope može dosta zaraditi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter