0
Fudbal

PLATINIJA NE SLUŠAJU NI NJEGOVI: Španija, Francuska i Rusija glasali za Blatera

Objavljeno: 01.06.15 u 15:38

Ovdašnji mediji su sepkulisali da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić poslušao instrukciju predsednika UEFA Mišela Platinija odnosno da je na 65. kongresu FIFA na predsedničkim izborima glasao za jordanskog princa Alija.

Međutim, ono što je zanimljivo je da su se, prema saznanjima Dejli Mejla, o Platinijevu naredbu da evropske federacije pomognu u svrgavanju Sepa Blatera oglušili Rusi, što se znalo i ranije, zatim Španci, ali što je najčudnije čak i njegova matična organizacija Fudbalski savez Francuske.

Po saznanjima ovog lista čak 18 evropskih federacija je glasalo za Sepa Blatera među kojima su pored navedenih još i Turska, Kipar i Finska dok za sada nije poznato ko su preostalih 12.

Podsećamo da je Blater u prvom krugu dobio 133 glasa u odnosu na 73 koliko je na svom kontu imao princ Ali, koji je potom odustao od daljeg nadmetanaj pošto je bio svestan poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter