6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ NAPRAVIO SPISAK: Na vrhu najviši, nisu želje samo Ninković i Krasić od bivših reprezentativaca

Objavljeno: 31.05.15 u 21:31

Vest da će Miodrag Božović preuzeti prvi tim Crvene zvezde podgrejala je nade navijače ovog tima da bi naredne sezone tim mogao da bude više nego respektabilan o čemu govori i informacija od jutros da se na spisku želja nalaze bivši reprezentativci Miloš Ninković i njegov imenjak Krasić.

Međutim, nisu njih dvojica jedini jer prema saznanjima koja su sa javnošću podelile Večernje novosti uprava Crvene zvezde već je kontaktirala i Nikolu Žigića kojem je istekao ugovor sa Birmingemom i slobodan je igrač.

Ukoliko visoki centarfor prihvati poziv sa Marakane to bi bio veliki plus za celu ekipu, ali najviše za mlade napadače Luku Jovića i Petra Orlandića koji bi uz njega u napadu najviše mogli da profitiraju, a o tome mogu da pitaju njegove nekadašnje saigrače Bogavca i Pantelića.

Trojica navedenih su na vrhu liste želja, ali pored njih tu su još i igrači ljubljanske Olimpije Marko Vukčević i Andraž Šporar, zatim fudbaler Zenita Milan Rodić, večita želja Rade Krunić iz čačanskog Borca, Mirko Ivanić iz Vojvodine, kao i tandem OFK Beograda Milan Gajić i Nemanja Antonov.

Evo ko je od prvotimaca na izlaznim vratima Marakane.

0
0

6 Komentara

  1. Ajde cigani pogledajte listu klubova sa najvecim zaradama pa vidite koliko je Partizan zaradio bice vam jasno odakle pare za Zemunelo i sve ostalo.Zbog tih politicara koji su kao podrzavali Partizan svih ovih godina i nedostaje jedno 50+ miliona evra.A vi zbog politicara dobijate sponzore pet puta jace a uspesi vam deset puta slabiji od nasih.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne zna se koji vam je veci uspeh u fudbalu do 2000. godine,a i posle toga.Vase cuvene tekme su protiv Groningena,Qpr i Seltika a nase protiv Reala,Barselone,Bajerna,Liverpula,Milana i ostalih velikana.Jadni ste vi i vasa fudbalska istorija i uspesi tuzni covece!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Odakle vise pare ALEKSANDRE „POSTENI“.Nezaboravi onu staru narodnu izreku „NIČIJA NIJE DO ZORE GORELA“!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa iz istog onog fonda iz kojeg vi dovodite portugalce i nase reprezentativce,iz ostog onog iz kog je sagradjen Zemunelo licemeru!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. I tako svake godine, te dolazi ovaj te onaj, i na kraju dodje neki Mbumba iz 3 lige Zimbabvea. Koga bre oni misle da dovedu nemaju ni struju da plate.

    0
    0
    Odgovori
  4. Muka mi je vise od nagadjanja … Kod nas prelazni rok pocinje dva meseca ranije .. Zvanicno godisnje dva i po meseca a, u medijima 5

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter