1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MAŽIĆ DAO OSTAVKU U FSV: Na terenu sam se uvek bolje osećao!

Objavljeno: 25.05.15 u 19:13

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić podneo je ostavku na mesto u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV), na koje je izabran prethodne nedelje.

Mažić se na takav potez odlučio jer je sve otišlo sasvim suprotnim tokom od željenog.

-Protekle nedelje, kooptiran sam i u Izvršni odbor FS Vojvodine. Smatrao sam da je u trenutku razrešenja gospodina Đorđa Žutića, predsednika Strukovne organizacije sudija FS Vojvodine, logično da ga kao potpredsednik nasledim u FSV. Prirodno je da pokrajinska sudijska organizacija ima mesto i zastupnika najvišeg nivoa u fudbalskim organima. Moje imenovanje, nažalost, za kratko vreme poprimilo je različite konotacije –  navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

– Protekli dani potvrdili su da je zaista tako i da u svetlu aktuelnog fudbalskog trenutka nije poželjno da rasipam energiju na stvari van terena. Uzimajući u obzir i preporuku FIFA i UEFA da međunarodne sudije ne bi trebalo da se angažuju u fudbalskim forumima dok im traje karijera odlučio sam – da se povučem iz članstva IO FS Vojvodine – dodaje se u saopštenju.

Mažić navodi da će Sudijska organizacija, čiji je član, imati u narednim danima njegovu maksimalnu podršku.

– Spreman sam da pomognem u svakom pogledu, uz sastavni deo posla kojim se bavim, da mladim momcima prenesem znanje i iskustva i učinim ih svetlim primerima domaćeg fudbala. Na terenu sam se uvek najbolje snalazio i tako će ostati. Nadam se da sam barem malo doprineo da srpski fudbal bude uvažen u evropskim i svetskim okvirima. Učiniću sve da tako bude i u dolazećim godinama – zaključio je Mažić.

Mesto u FSV izgubio je Tomislav Karadžić, koji smatra da su zaključci sa FSV kontradiktorni. Posle tsvega se oglasio Partizan, sa jasnom porukom… 

A FSS je 1. juna raspravljati o raspisivanju izbora.

0
0

1 Komentara

  1. Pa video čovek šta rade Terzići, Čovići, Kokeze i ostale kreature, pa pobegao glavom bez obzira… Nemaju svi želudac za kriminalne radnje i mahinacije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter