4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DARKO LAZOVIĆ: Zvezdina i moja priča još nije gotova!

Objavljeno: 24.05.15 u 21:25

Posle punih šest godina provedenih u crveno-belom dresu Darko Lazović će napustiti Marakanu i preseliti se u Đenovu, ali kako kaže priča sa Crvenom zvezdom ovde nije gotova.

– Žao mi je što sam osvojio samo jednu titulu, jer mislim da je za klub kao što je Crvena zvezda to malo. Žal osećam i zbog toga što sa svojim klubom nisam uspeo da se kvalifikujem u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Nadam se da ću se jednog dana vratiti, ali ne da bih rekao kako sam ponovo tu, već da dođem i da sa Zvezdom igram Evropu i osvajam nove titule. Ne znam koliko je to u ovom trenutku ostvarivo i kada bi moglo da se dogodi. Nije fraza da ovaj klub doživljavam kao svoju drugu kuću. Nije nemoguće i da se jednog dana okušam u ulozi sportskog direktora, trenera Zvezde – počeo je Lazović priču za zvanični sajt kluba.

Vihorno desno krilo je posavetovalo mlađe igrače da ne beže iz Crvene zvezde, već da na stadionu „Rajko Mitić“ ostanu dok ne sazre.

– Želeo sam da se od Crvene zvezde oprostim golom i pobedom i da na taj način okončamo, moram reći neuspešnu sezonu, s obzirom da nismo osvojili trofej. Zabeležili smo trijumf, ali i pored nekoliko prilika nisam uspeo da postignem gol. Zahvalio bih se navijačima ne samo za ovo što su mi danas priredili, već u prethodnih šest godina, uvek sam osećao da imam podršku. Ovakve emocije se dožive jednom u životu, zaista nestvaran osećaj. Mislim da je ovo najbolji primer i mladim igračima, da što duže treba da ostanu u Zvezdi i da dožive ovo što sam ja danas.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Darko Lazović je otkrio i šta nikada neće zaboraviti.

– Neću zaboraviti gol u derbiju koji sam postigao na stadionu večitog rivala, pobedu protiv OFK Beograda nakon koje smo osvojili titulu. Pamtiću zauvek poraz od Bordoa, povredu kolena… Ovo nije moje zbogom Zvezdi, nadam se da će mi se u budućnosti pružiti prilika da sa Zvezdom doživim još lepih trenutaka – zaključio je novi fudbaler Đenove.

Pogledajte kako su se Delije oprostile od Darka Lazovića i zahvalile mu za sve što je učinio u prethodnih šest godina.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter