0
Domaći fudbal

DEFINITIVNO ‘NE’ ILI JE OSTAO ZAGONETAN: Kako je Terzić zvao Jugovića u Zvezdu i šta mu je on odgovorio?

Objavljeno: 23.05.15 u 12:15

Prethodnih dana mnogo se spominjalo da bi baš Vladimir Jugović mogao da preuzme funkciju sportskog direktora Crvene zvezde, ali do toga, barem za sada, još nije došlo.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rekao je da su Vladimir Jugović, Mitar Mrkela i Vlada Stošić najveći kandidati za to mesto, ali je sva prilika da će Stošić sesti u fotelju namenjenu sportskom direktoru crveno-belih. Možda i najveći pik navijača, Vladimir Jugović, objasnio je kako i gde je razgovarao sa Zvezdanom Terzićem.

– Terzić me jeste zvao da popijemo kafu, jer je bio na proputovanju kroz Beč. Išao je u Firencu. Preko zajedničkog prijatelja mi je uputio poziv i čak sam se pitao otkud to da me zove, ali sam pristao. Ja sa mnogo ljudi popijem kafu, ako su tu u prolazu i žele da me vide. Ne vidim ništa loše u tome – rekao je Jugović, a prenosi ‘Informer’.

O svojim pravim šansama da dođe na neku od funkcija u klubu, Jugović je ostao, ipak, zagonetan.

– Što se Zvezde tiče, ja sam već jednom bio i pokušao – kratko je objasnio Vladimir Jugović.

Jugović je bio jedan od dvojice potpredsednika kluba u eri Dobrivoja Tanasijevića – Dan Tane, a u igračkoj karijeri je dvostruki prvak Evrope, sa Crvenom zvezdom 1991. i Juventusom 1996. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter