1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: U svlačionici je muk, nije laka majica Partizana

Objavljeno: 22.05.15 u 14:21

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da njegovi igrači nisu raspoloženi zbog poraza u finalu Kupa od Čukaričkog, istakavši da će morati da izvuku pouke.  

– Ekipa se posle poraza u finalu Kupa nalazi u neprijatnom momentu. Trenutak nije baš najbolji, nikako nismo želeli da dođe do ovoga. Juče je u svlačionici bio muk. Gledaćemo da toga više ne bude i da izvučemo pouke iz poraza. Nikako nije lako motivisati ekipu posle toga. Partizanova majica je teška – rekao je Milinković.

Partizan je u sredu izgubio od Čukaričkog u finalu nacionalnog Kupa, a u u nedelju će gostovati Borcu u Čačku u poslednjem prvenstvenom kolu.

Crno-beli su još ranije obezbedili titulu, dok se Borac i dalje bori za opstanak.

– Moj tim mora da pokaže karakter i da maksimalno koncentrisano privede sezonu kraju – naveo je trener Partizana.

On neće moći da računa na veliki broj igrača, pošto su Andrija Živković i Ivan Šaponjić otputovali na Novi Zeland na Svetsko prvenstvo do 20 godina, Vladimir Volkov i Nemanja Kojić su povređeni, dok je mladi reprezentativac Srbije Darko Brašanac otišao na odmor pred pripreme za Evropsko prvenstvo u Češkoj.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Milinković je najavio da će protiv Borca „odmoriti starije igrače“ i pružiti šansu nekom od trojice igrača iz omladinske škole, a u konkurenciji će biti Miloš Kukolj, Jovan Nišić i Strahinja Bošnjak.

– Ako dođemo u priliku da promovišemo neke nove klince, to ćemo i uraditi. Promovisaćemo nekog od trojice najtalentovanijih, neko će dobiti priliku. Oni su rođeni 1998. i 1999. godine, odradili su prvi trening sa nama – kazao je Milinković.

Kada je reč o narednom protivniku crno-belih, trener je rekao da je Borac „jako dobra ekipa“.

– Borac poseduje superligaški kvalitet, tokom sezona je imao uspona i padova i sada je u nezavidnoj situaciji, jer želi da izbegne baraž. Pažljivo smo skenirali protivnika i videli da najveću pretnju predstavljaju Rade Krunić, Ognjen Ožegović i Milan Jevtović – rekao je Milinković, koje je nedavno i branio svoju odluku da Petra Grbića stavi na poziciju napadača u finalu Kupa Srbije.

Utakmica će se igrati u nedelju od 17.00 u Čačku.

Fudbaleri Partizana će od ponedeljka biti na odmoru, a okupljanje ekipe za novu sezonu biće 15. juna.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter