2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KARADŽIĆ SE NE PREDAJE BEZ BORBE: Zaključci FSV su kontradiktorni

Objavljeno: 22.05.15 u 23:02

Povodom informacije koju su danas preneli gotovo svi domaći mediji vezano za odluku Fudbalskog saveza Vojvodine da promeni delegate koji ih predstavljaju Fudbalskom savezu Srbije kratkim saopštenjem se oglasila krovna organizacija.

Kratko saopštenje prenosimo u celosti:

– U popodnevnim satima čelnici Fudbalskog saveza Srbije su nazvanično informisani o određenim zaključcima donesenim na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, održane 22. maja 2015. godine u Novom Sadu. Rukovodstvo FS Srbije je o pomenutim zaključcima obavešteno isključivo putem sredstava javnog informisanja.

Kada FS Srbije na zvaničan način bude obavešten o donesenim zaključcima i po proveri njihove legitimnosti i statutarnosti, obavestićemo javnost o stavu domaće organizacije. Naglašavamo da su današnji zaključci u potpunoj suprotnosti sa prošlonedeljnom odlukom članova Skupštine FS Vojvodine, koji su jednoglasno glasali protiv prevremenih izbora na nivou FS Srbije. Podsećamo da su odluke vrhovnog organa – Skupštine, obavezujuće za sve članove i sve organe, a Izvršni odbor je niža instanca u radu i odlučivanju, čiji je jedan od primarnih zadataka sprovođenje odluka Skupštine.

0
0

2 Komentara

  1. karadzic je odavno za penziju … ALI … kad vimo ove amatere , ljude sa sumnjivom sadasnjoscu i prosloscu , ljude koji u i od sporta samo profitiraju … a fudbal i klubovi su nam takvi kavi jesi … ko su ti ljudi koji traze smenu karadzica skoro vec 7 godina: lukic, vesic, dzjaji, covic, kokeza, toncev , terzic … sa njima su u igri potvrdjeno njihovi drugari-prijatelji po istom obrazcu . da je drzava prava , da vlada pravda … sta bi sa njima i njihovim klubovima bilo ??? ONI, ti sto ih drzava ABOLIRA-POMILOVA ili sto ABOLIRANJE-POMILOVANJE CEKAJU … bili bi odavno na zasluzenom odmoru … da li bi fkcz u bilo kojoj drugoj drzavi u evropi opstala sa tolikim DUGOM i NE placanjem POREZA u poslednje 3 godine ( i pored ogromnih ulozenih OPLJACKANIH pare od naroda… )??? NE bi …BILA BI UGASENA !!! tako se radi u normalnim drzavama sem u Srbiji . karadzic kakav takav … njima treba: kao u prosloj sezoni pri OTIMANJU titule , da izdaje lazne evro i domace licence , da ih finansijski pomaze … e tu je mozda glavni problem: pored budzeta drzave, javnih-komunalnih preduzeca, drzavnih tajkuna PARA OPET FALI… FSS je zlatna koka koju bi da ocerupaju i njome zavladaju . vesiceva ideja a covicev plan i program iz vaterpola kosarke bi da u fudbalu primeni … sa velikom prednoscu FSS u odnosu na VSS i KSS koji su na budzetu republike . FSS – tole pare pravi i od FIFE i UEFE dobija .tako bi ta druzina jednim udarcem sve resila : LOVU i SPORTSKE REZULTATE – TITULE . zna tole za jadac … pa je ove pomenute amatere sa njihovim prijateljima u cvor vezao … svestan situacije… : dok je ova vlast bice i zvezde a posle … sve ce biti podlezno proveri (koju i vucic obeca ali na zvezdi je NE primeni, vec zvezdu stavi mimo svakog zakona na terenu i van njega ). tole za toliko… sebi mandat produzi. njima ostaje da mu pod prozor pljunu … ili da ga vlast dekretom smeni , samo u saglasnost UEFE i FIFE za neko mesto u zenevi ili nionu … da tole NE progovori …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter