2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE TRILING ASOVA: Paunovićevi ‘orlići’ dobijaju veliko pojačanje (FOTO)

Objavljeno: 21.05.15 u 23:51

Fudbalsku reprezenatacija Srbije do 20 godina, čiji je selektor Veljko Paunović, očekuje Svetsko prvenstvo koje se od 31. maja održava na Novom Zelandu. Protivnici „orlića“ u grupnoj fazi takmičenja biće selecije Urugvaja, Meksika i Malija.

Mladi stručnjak je na daleki put poveo nepotpunu selekciju pošto su pojedini igrači imali klupske obaveze tj. u pitanju su fudbaleri Partizana i Čukaričkog koji su u sredu igrali meč finala Kupa Srbije.

Fotografiju iz aviona kojim su krenuli put dalekog Novog Zelanda postavio je prvotimac crno-belih Andrija Živković, a pored njega je saigrač iz kluba Ivan Šaponjić, kao i prvotimac Čukaričkog Staniša Mandić.

 

?? ????

A photo posted by Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17) on

S obzirom da naša selekcija prvi meč igra tek za desetak dana igrači koji će sa malim zakašnjenjem stići na odredište imaće sasvim dovoljno vremena da se prilagode klimi i da prebrode vremensku razliku.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter