2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUDNA BABOVIĆEVA PORUKA: Primarni cilj je Liga Evrope

Objavljeno: 21.05.15 u 21:17

Nakon prespavane noći posle poraza od Čukaričkog u finalu Kupa Srbije jedan od najboljih igrača Partizana Stefan Babović nije tražio alibi za izgubljen trofej, čestitao je protivniku, ali njegove reči vezano za evropska takmičenja daleko su zanimljivije.

Iako u upravi tvrde da će se na sve načine boriti da tim uđe u Ligu šampiona, što bi donelo i veliki profit klubu (plasman u grupnu fazu Lige šampiona donosi svakom klubu 14 miliona evra), Babović kao da tvrdi da bi Liga Evrope bila „puna kapa“.

– Možda smo se malo izduvali i emotivno potrošili slaveći titulu prošlog vikenda. Tačno je da smo loše odigrali, ali ne mogu da kažem ni da je Čukarički nešto briljirao, mada mu u svakom slučaju čestitam. Ne bih se ja zaleteo sa Ligom šampiona. To je zbog našeg kvaliteta u ovom trenutku lutrija. Pričamo pošteno, puno sreće bi trebalo da se plasiramo u elitno takmičenje. I zato bi trebalo da Ligu Evrope postavimo kao primaran cilj. Jednostavno, neću da kažem nešto što nije tako, rekao je Stefan Babović za Tanjug.

Kako naši timovi evro avanturu počinju već od samog starta kvalifikacija i crno-beli će morati znatno ranije da krene sa pripremama pa će tako prvi deo odraditi od 15. juna na Tari, da bi se potom preselili u Kranjsku Goru.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter