1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKLAPAJU SE KOCKICE: Poznat termin promocije novog trenera i sportskog direktora Zvezde

Objavljeno: 20.05.15 u 13:10

Fudbalski klub Crvena zvezda će u ponedeljak održati Upravni odbor na kom će promovisati trenera i direktora kluba, a onda krenuti da rešava još teže pitanje, igrača i pravljenje novog tima.

I dok je pitanje novog trenera FK Crvena zvezda još uvek u magli, naziru se poznata imena koja bi mogla da sednu u fotelju sportskog direktora kluba iz Ljutice Bogdana. Mitar Mrkela, Vladimir Jugović i Vladimir Stošić spominju se kao največi kandidati za to mesto, ali ako je verovati onome što je Zvezdan Terzić izjavio za sajt ‘Srbija Danas’, upravo poslednje ime bi moglo u ponedeljak da bude promovisano na tu funkciju.

– Stošić je najrealnija opcija da bude sportski direktor Crvene zvezde – kaže generalni sekretar kluba Zvezdan Terzić.

– Pričao sam sa Jugovićem u Beču i on ne želi da se vraća u srpski fudbal. Živi u Beču, porodica mu je u glavnom gradu Austrije i ne bi mu odgovaralo da sve to poremeti – objasnio je Terzić.

Stošić kaže da je dobio poziv Zvezde i da će doći na razgovor u ponedeljak, kada bi mnoge stvari oko budućnosti FK Crvena zvezda mogle da budu jasnije. A u toku jutra se pojavila i informacija ko bi mogao da nasledi Nenada Lalatovića na mestu šefa stručnog štaba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter