7
Evropske lige

SKANDAL U TURSKOJ: Bivši fudbaleri Partizana učestvovali u nameštenom meču?! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.15 u 21:24

Mediji u Turskoj od juče bruje o, kako kažu, nameštenoj utakmici turskog prvenstva između Galatasaraja i Genčerbirligija, za koji već par sezona nastupaju bivši fudbaleri srpskog šampiona, Nemanja Tomić i Radosav Petrović.

Glavni akter situacije koja je podigla puno prašine u turskom fudbalu bio je golman ekipe za koju igraju dvojica srpskih internacionalaca, Ferhat Kaplan. Sporna je njegova reakcija prilikom šuta veznog igrača Galate Veslija Snajdera, kada je čuvar mreže umesto da se pružio i pokušao da odbrani udarac, povukao ruku, kao da je imao nameru da primi gol.

To se i dogodilo, a taj pogodak iz 66. minuta bio je jedini na toj utakmici, pa je Galatasaraj zadržao prednost na tabeli koju ima u odnosu na Fenerbahče. Procenite sami da li je golman Kaplan namerno primio gol i tako omogućio domaćima da dođu do pobede.

Srpski internacionalci u Genčerbirligiju odigrali su ukupno 90 minuta na ovom meču, pošto je Radosav Petrović u 84. minutu svoje mesto na terenu ustupio Nemanji Tomiću.

Dva kola pre kraja Galata beži tri boda najvećem rivalu, čiji se navijači nadaju da bi lider mogao da se oklizne u sledećem kolu kada će se u istanbulskom derbiju sastati Galatasaraj i trećeplasirani Bešiktaš.

 

0
0

7 Komentara

  1. Ko vas postavi za novinare, trebalo bi i on i vi da dobijete otkaz. Piše u naslovu da su dva bivša igrača Partizana učestvovala u nameštanju. Kako? Tako što su učestvovali u utakmici, tako što se golman nije „bacio“ kako je mogao? Sramota! trebalo bi sad da vas tuže ovi igrači za klevetu.

    0
    0
    Odgovori
  2. PA nije napisano i Tošić jer nije igrao na ovoj utakmici, a i ovo nije moglo da se brani iako se na snimku čini da on namerno neče da odbrani. Svako ko je branio može da poscedoči da je ovo teško branivo!!! A i nameštanje utakmice se ne radi ovako. Jednostavno napraviš penal i kraj priče.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zaboravili ste napisati da je glavni igrac odbrane Genclerbirligija Dusko Tosic Karleusa bivsi zvezdas. Zasto uvek Partizanovce u negativnom kontekstu????????????????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter