0
Domaći fudbal

IZJASNIO SE: Evo kakve su šanse da Kačar sa Partizanom napadne Ligu šampiona

Objavljeno: 17.05.15 u 18:09

Licitacija sa pojačanjima za pohod na Ligu šampiona uveliko traje. Međutim, naviajči Partizana po svoj prilici imaju jedno ime manje na spisku i jednu temu manje za razgovor. Spasioca Hamburga u poslednjih nekoliko kola, Gojka Kačara, niko nije zavo u Partizan. 

Dakle, šanse da u crno-belom dresu Kačar napada Ligu šamiona ne postoje?

– Niko me nije zvao iz Partizana. Ali to, vidim, ne smeta mom vraćanju u Srbiju po medijima. Tako je već nekoliko leta i zima. Na smenu me sele u Partizan i Crvenu zvezdu, a ja i dalje u Nemačkoj. Tu bih i da ostanem. Poštujem beogradske crno-­bele i crveno­-ele, ali sebe još neko vreme vidim u inostranstvu – rekao je Kačar za Goal.

Da li ti je HSV ponudio novi ugovor i gde bi mogao da nastaviš karijeru?

– Kada sam, u martu, razgovarao sa ljudima iz HSV nije mi ponuđen nastavak saradnje. U međuvremenu su, izgleda, promenili ugao gledanja. I mediji vrše pritisak na njih da me zadrže. Videćemo… Imam i pozive drugih klubova. Bilo ih je i ranije, ali niko se nije usuđivao da ozbiljno „zagrize“, jer nisu imali prilike da me vide na delu. I prvenstveno se uvere da sam fit posle povrede. Nisam zaboravio da igram fudbal. Samo predugo nisam imao gde to da pokažem – zaključio je Kačar.

A u kakvoj je formu, uverite se sami, ovo je prethodni pogodak, a ovo onaj kojim je počeo seriju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter