4
Domaći fudbal

JSL: Donji Srem u drugoj ligi, Vojvodina u Evropi

Objavljeno: 16.05.15 u 19:35

Posle 28. kola Jelen Superlige poznato je koja će dva tima sledeće sezone igrati u Prvoj ligi Srbije, kao i ko će u Evropu, ali ostaje nerešeno pitanje učesnika plej-ofa za popunu elitnog ranga.

Imaće komesar za takmičenje u Superligi pune ruke posla, pošto su rezultati današnjeg kola došli po „očekivanju kladionica“. Posle 28. odigranog kola poznato je ko će se Radničkom iz Kragujevca pridružiti u Prvoj ligi Srbije, a to je ekipa Donjeg Srema. Sremci su na svom terenu poraženi od Napretka iz Kruševca 2:1 i više nemaju ni teoretske šanse da zadrže prvoligaški status. Kruševljani su poveli golom Uroševića u 6. minutu, na 2:0 povisio je Lemajić u 54. minutu, a počansi gol za tim iz Pećinaca postigao je Stanisavljević u 63. minutu. Očekuje se da uprava Donjeg Srema ponovo udari na FS Srbije i Zajednicu superligaša, najviše zbog dešavanja u Subotici od pre tri dana, ali današnjih na Banjici.

U Beogradu su se sastali Rad i Spartak. Sve kladionice u Evropi su izbacile ovu utakmicu iz ponude za klađenje, jer se očekivalo da Spartak pobedi. Subotičani nisu razočarali „bukmejkere“ i slavili su na Banjici sa 1:0 golom Milića u 55. minutu. „Golubovi“ su obezbedili bar plej-of za postanak u Superligi, za koji će se boriti sa Voždovcem, Borcom, Jagodinom i Napretkom.

Kada je plasman u evropska takmičenja u pitanju, tu je sve jasno. Partizan će kao šampion u kvalifikacije za Ligu šampiona, Crvena zvezda i Čukarički u kvalifikacije za Ligu Evrope, a tom društvu se danas priključila i Vojvodina. Novsađani su na Banovom brdu savladali Čukarički 1:0 golom Gaćinovića u 43. minutu.

JELEN SUPERLIGA – 29. KOLO:

Čukarički – Vojvodina 0:1 (0:1)
Donji Srem – Napredak 1:2 (0:1)
Voždovac – Borac 1:0 (0:0)
Mladost L – Radnički N 1:0 (0:0)
OFK Beograd – Crvena zvezda 2:4 (0:1)
Partizan – Novi Pazar 1:1 (1:1)
Rad – Spartak 0:1 (0:0)
Radnički KG – Jagodina 0:0

0
0

4 Komentara

  1. Steta za Srem jeste da je selo ali je zdrava sredina sa dobrim terenom i solidnom posetom stim da je selo.. stvarno ne znam sto su im oni smetal.. ono sto se desilo u Subotici je sramno a i ovo danas na Banjic i svi su znali a niko nije odreagovao… 80% namesteno unistise nam ligu… lopovi

    0
    0
    Odgovori
  2. Iako su ljudi iz uprave Donjeg srema najavili da ce Rad da pusti bodove Sparaku,,ovi iz saveza prave se coravi i gluvi,,boze moj sta uradi onaj grobar na celu saveza od naseg fudbala njemu je jedini cilj da partizan bude sampion sto je je i ove sezone uspeo sa svojom sudijskom mafijom!!sva sreca dođe mu kraj!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramota je blaga rec za ovo sto se desava u srpskom fudbalu. U super ligi izbacuju donji Srem jer Tole cuva Spartak, u prrvoj ligi ulazi Radnik iz Surdilice, zamislite Surdulice gde je predaednik opstine Toncev sve zavrsio jos pre pocetka sezone, iz lige ispada Sloboda iz Uzica, zmaislite Uzica koji je poslednjih 5 sezona bio nesvojiva tvrdjava za „velikane“ Zvazdu i Partizan, mafija sacuvala beogradki Sindjelic kojeg niko ne gleda na stadionu, ok je sto je Mrstane, zamislite Mrstane na pragu ispadanja jer realno ne zasluzuje da igra tu ligu, u sroskoj ligi istok se od decembra znalo da ce Dinamo iz Vranja u PlS jer su za trenera zaposlili zeta pokojnog Bogoljuba Stepanovica i opet na stetu Radnickog iz Pirota koji je realno institucija i za Vranje a kamo li za Mrstane, unistena je moja Dubocica da bi to Mrstane prosperiralo. Bruka i sramota. U Srbiji fudbal igra mafija i politika a ne igraci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter