0
Domaći fudbal

DUPLA KRUNA, PA RASTANAK: Poslednji meč pred Grobarima igraću za svoju dušu!

Objavljeno: 11.05.15 u 18:20

Partizan napada duplu kruni i baš to je i cilj i želja Vladimira Volkova, da se dokopa oba pehara, jer sa crno-belima ima dve titule državnog prvaka, ali ne i Kup.

– Otkako sam 2011. stigao iz moldavskog Šerifa osvojio sam dve titule prvaka i ovo će mi biti treća, ali nemam Kup Srbije. Zato sam izuzetno motivisan da osvojim i taj pehar i da boravak među crno-belima uobličim duplom krunom. Bio bi to pečat na mandat u Partizanu i vrhunac moje karijere – rekao je za MozartSport Vladimir Volkov.

A sada sledi deo priče koji će se manje dopasti Grobarima, ali je neminovnost.

– Pogotovu bi bilo lepo da se od kluba oprostim sa dva trofeja, jer mi završetkom sezone ističe ugovor, ni sa kim iz rukovodstva nisam razgovarao o produžetku i sve ide ka tome da ćemo se rastati. A kad se već rastajemo, neka to bude u slavljeničkom raspoloženju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizanu treba još samo jedan bod ne bi li overio titulu.

– Naravno da ćemo se truditi da pobedom nad Napretkom osiguramo naslov, ali Humska 1 je naša kuća i tu bi trebalo da se radujemo. Tu će da bude prava fešta. Prvu titulu u Partizanu slavio sam pred praznim tribinama, kad je trener bio Avram Grant, narednu kad je Grupa JNA svirala ispod južne tribine dok je šef struke bio Vuk Rašović i siguran sam da će se ljudi iz kluba postarati da obezbede lep ugođaj publici u nedelju. A mi igrači ćemo tu poslednju utakmicu sezone na domaćem terenu odigrati za našu dušu – zaključio je Volkov.

Želi Vova duplu krinu, grize ne bi li to bilo tako.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter