0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Raduje povratak Vulićevića, pobeda za korak bliže tituli

Objavljeno: 08.05.15 u 13:00

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da njegov tim mora da pruži sve od sebe kako bi pobedio Spartak i dodatno se približio osvajanju titule.

Svaka utakmica ima svoju specifičnost i različit ulog. Partizan se bori za naslov prvaka, a Spartak za opstanak. Dobro smo ih analizirali, momci su svesni posla i moramo da idemo na pobedu kako bismo se jedan korak približili tituli rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Milinković je istakao da ekipa nema kadrovskih problema, kao i da će Miroslav Vulićević posle sedam meseci pauze prvi put biti u sastavu za takmičarski meč.

Svi se radujemo povratku Vulićevića, mnogo je dao fudbalu i biće među 18 igrača. Saša Ilić i Balažić su imali stomačne tegobe, ali biće u sastavu. Ilić je u četvrtak prvi put trenirao ove nedelje, iscrpljen je, ali kao pravi kapiten biće u konkurenciji za tim poručio je Milinković.

Trener crno-belih rekao je da respektuje ekipu Spartaka i da je posebno oprezan jer se Subotičani bore za opstanak.

Kvalitetan i iskusan su tim za koji igraju Milić, Torbica, Kovačević. Ipak, imamo obavezu da pobeđujemo rekao je Milinković.

 

Utakmica 27. kola Superlige između Partizana i Spartaka igra se u subotu od 19 sati.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter