12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO U NAJDRAŽEM DRESU: Vraća se Partizanov dvojac koji je uveo crno-bele u Ligu šampiona?

Objavljeno: 07.05.15 u 12:07

Partizan u prvenstvenoj trci sa Crvenom zvezdom ima pet bodova prednosti i nije tajna da uprava kluba već sada planira pojačanja za leto sa kojima bi crno-beli ponovo napali plasman u Ligu šampiona. Da li ovo znači da su prvi koraci ka tome već napravljeni?

U prijateljskom susretu protiv Srema iz Jakova na teren se posle sedam meseci pauze vratio Miroslav Vulićević, borbeni desni bek koji je na prvom derbiju u sezoni doživeo kidanje prednjih ukrštenih ligamenata. Iz teške povrede vratio se na jučerašnjem meču, ali on nije bio jedino novo lice u dresu Partizana.

Na terenu se od prvog minuta našao, iako nema potpisan ugovor sa crno-belima, bivši kapiten Milan Lola Smiljanić, koji je trenutno bez kluba i poznat je po svojoj ljubavi prema Partizanu, koja ga je nekoliko puta vraćala u Humsku. Možda se upravo on sprema kao zamena za Nikolu Drinčića, ukoliko crnogorski reprezentativac napusti redove Partizana.

Ako za Smiljanića nije bilo preveliko iznenađenje što se ponovo našao u crno-beloj opremi, onda svakako jeste ulazak u igru još jednog bivšeg kapitena Partizana – Marka Jovanovića. Borbeni štoper koji je bio jedan od junaka one legendarne utakmice u Briselu protiv Anderlehta, ušao je u igru u drugom poluvremenu meča sa Sremom i time podgrejao nade navijača da bi mogao da se vrati u voljeni klub.

Šta će od svega biti, vreme će pokazati, ali bi ovi dokazani ‘Partizanovi vojnici’ svojim iskustvom svakako pomogli crno-belima na eventualnom putu ka najelitnijem takmičenju.

hotsport.rs 

0
0

12 Komentara

  1. Marko vrati se… odlican stoper… a legia ili dje li je igrao u poljsku je ispala vnugo. Otpustili su ga nakon sto je saznao da ima tesku bolest a prije toga je bio standardan. Vrati se i pokazi tim idiotima ko si

    0
    0
    Odgovori
  2. Stefan Babovic je najgori igrac Partizana,kakav talenat je on bio svedoci i cinjenica da je proglasen za najgore pojacanje francuske lige kada je ,,igrao“ za Nant.KANTA!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. E pa ja sam Partizanovac i mogu isto poceti komentar sa:
    Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
    Da nije smesno mozda bi i bilo zalosno ali su pojacanja stvarno smesna, bar za mene a verujem i za sve koji su gledali ove momke. Ma za njih nema mesta ni u timu koji bi predstavljao moju ulicu ali . . . . BICE BOLJE NEKO RICE
    Bolje da su se prijavili u neke specijalne policije, vojske ili ni sam neznam za sta, momcima je glavna i jedina karakteristika BORBENOST. I za to im svaka cast, zato i pominjem ove specijalce gore jer fudbal nije dovoljno samo voleti da bi ga igrao . . . .

    0
    0
    Odgovori
  4. Ha ha…,opet ce biti Gerontolosko SD „Partizan“.Sasa Ilic,Lola Smiljanic,Lazovic…Po koji put? Ona dzukela Lesi je amater za njih.I opet,po koji put ce uzeti mesto nekom klincu koji ceka sansu,samo da bi se opet prodali.Normalno,nece moci jos koji put da se vrate u klub,ako opet ne odu,a znaju i sami da u inostranstvu,makar i moldavska IV liga grupa sever, ne mogu ni medju rezerve.Ljubav prema Partizanu,malo sutra.Tako je nakon jednog od prvih „vracanja kuci“,Sasa Ilic „oterao“ iz kluba super talentovanog (tada omladinca) Stefana Babovica u OFK Beograd, a „cuveni“ Ivica Kralj, Pantica na klupu,a decko je sa 17-18 godina SVOJIM odbranama uveo klub u Ligu sampiona i imao sve sanse da bude nas Kasiljas.Treba li nabrajati Krstajica,Nadja,…?Koliko su talentovanih klinaca upropastili,a nisu za klikere igrali kad se vrate,vec su bili najplaceniji.Sramota za klub koji ima toliko navijaca.Uzgred,ja sam ZVEZDAS (imala je i Zvezda svojih „Koromana“,ali ne u toj meri),ali ovo je mucno za nas fudbal.

    0
    0
    Odgovori
    • Mi pravimo dom penzionera,i odom alkosa,koji glume da znaju da igraju fudbal.A mladi igraci nas probadaju zbog tih bezveznjakovicq…..MENE JE BRUKA I SRAMOTA STO TI UMISLJENI „FUDBALERCICI“ I OOMISLE DA IGRAJU FUDBAL.Ionda se cudimo sto smo nula……

      0
      0
      Odgovori
    • E ako si rekao da si zvezdaš to je bitno veoma.Šta tebe uopšte briga ko se vraća i ko kome uzima mesto i koliko je plaćen( ali plaćen zapamti to) to nije tvoja stvar. Drži se ti svog “ i Bogu dužan“ kluba sa Mitića i o.jebi u skokovima. Ne zaboravi klicati svojim legendama čokici,terziki i usnama vrelim kao žar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter