0
Fudbal

MAGIČNO: Gol ‘makazicama’ je uvek sjajan, ali posle iste takve asistencije je nešto posebno! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.15 u 13:11

Navikli smo da iz svih krajeva sveta gotovo svakodnevno nam stižu magični potezi i golovi sa velikih udaljenosti, akrobatskim potezima, vojelem, ‘makazicama’… A sada nam je iz SAD stigao magičan gol, koji je postignut posle podjednako impresivne asistencije, takođe ‘makazicama’.

U pitanju je bio duel, ako ćemo dobro prevesti na srpski – ‘Momaka sa ostrva Džejms’ i ekipe Ešli Ridž, na kraju je sa 3:1 slavio ostrvski tim, a jedan detalj ući će u izbor za najlepši pogodak u sezoni.

Posle kornera i gužve u šesnaestercu Marokanac Jasir Al-Kameški je na fenomenalan način ‘makazicama’ centrirao i uputio loptu u sam peterac, gde ju je na isti način, ali još spektakularnije zahvatio Vilijam Li i postigao gol za TV špice.

Pogotke ‘makazicama’ gledamo sve češće, ali golove posle iste takve asistencije ne možemo videti svaki dan. Zato, uživajte.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter