0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Karadžić krade putem Sudijske komisije

Objavljeno: 06.05.15 u 11:44

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, nastavio je da vodi rat sa Tomislavom Karadžićem i FSS.

On je, u razgovoru za Novosti, izjavio da predsednik FSS Tomislav Karadžić vrši konstatan uticaj na takmičenje, a putem sudijske komisije donosi tendenciozne odluke.

– Postoji mnogo argumenata, a Zvezda u ovoj misiji ima dovoljno saveznika koji su spremni da pomognu i da se jednom zauvek stavi tačka za dobrobit srpskog fudbala. Davali smo priliku, čekali i nismo dočekali da se nešto promeni na bolje, a sada smo uzeli stvari u svoje ruke – rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

– Nekima sa strane se možda tako čini, ali se vidi po promenama u regionalnim Savezima da napredujemo. Postoji jasna strategija od koje nema odstupanja – kaže Terzić i nastavlja u istom stilu:

– Prvo Sudijska komisija koja potura mnoge laži. Odluke su tendenciozne, kao i procene, a jasno je da tome doprinose pritisci i komandovanje Karadžića. Naravno, da nismo zadovoljni Đorđem Gajdobranskim, koji delegira arbitre, ali ni onima koji im daju poturene ocene – insistira Terzić koji želi kompletne promene u FSS:

– Procedura je jasna, a ne može se ništa konkretno pričati ako se ne raspišu izbori. Nemam dilemu da ima u FSS i kvalitetnih kadrova, koji su dobro radili svoj posao. Ipak, idemo redom korak po korak – naglašava Terzić i dodaje:

– Ne mogu da tvrdim da će se sve odarditi ekspresno pošto postoje pravila igre iz čijih okvira nećemo da izađemo, ali smatram da će se sve iskristalisati već početkom narednog meseca – smatra direktor Crvene zvezde.

– Kao najveći i najtrofejniji fudbalski kolektiv na ovim prostorima jasno je da treba da se pitamo, ali i da preuzimamo globalno veću odgovornost i niko ne sme da potceni resusrse Crvene zvezde. Naše probleme smo rešavali i njima se i dalje bavimo, ali nećemo da gledamo više ljude koji su fudbal i FSS srozali na svim lestvicama – poduvkao je Terzić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter