0
Evropske lige

ZANETI POSLAT U LEGENDU: Penzionisan dres legende Intera

Objavljeno: 05.05.15 u 08:42

Momak koji je punih 19 godina časno branio dres Intera konstatno noseći jednu te istu frizuru, Havijer Zaneti, sinoć je ispraćen u fudbalsku legendu.

Legenda Intera, italijanskog i argentinskog fudbala, popularni „El Traktor“ ili kako ga u Argeintini još zovu „Pupi“, doživeo je nešto što se zaista retko viđa u svetu fudbala.

Po ugledu na NBA ligu, čelnici „Nerazura“ odlučili su da putem istorije pošalju dres sa brojim četiri, koji od sad pa nadalje i u budućnosti više ni jedan igrač Intera neće moći da nosi.

Jer taj broj pripadao je kapitenu, jednom od najboljih igrača Intera u prethodnih 25, 30 godina. Na ovaj način razočarani navijači crno-plavih i ove sezone su imali razloga da slave.

Na njihovu nesreću, ne dobre rezultate kluba. Naravno, stadion „Đuzepe Meaca“ je bio ispunjen skoro pa do poslednjeg mesta budući da nije bilo navijača Intera koji nije želeo da se zahvali Zanetiju.

– Moj osećaj pred ovim ljudima će zauvek ostati isti, oni znaju kako na mene utiču i prema navijačima sam uvek gajio ljubav. Naša emocija će večno trajati – izjavio je Zaneti.

– Nikada neću prestati da se zahvaljujem ovim ljudima. Sagradio sam karijeru ovde i sučio se sa mnogim rivalima i za mene je veoma važno što su i oni danas tu – kazao je Zaneti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter