2
Domaći fudbal

KONAČNO: Odblokiran račun Crvene zvezde

Objavljeno: 05.05.15 u 10:29

Fudbalski klub Crvena zvezda napravio je ogroman korak ka ostvarivanju prava na evropsku licencu, koje im je prošle sezone bilo ukinuto a ove sezone pod znakom pitanja, zbog velikog duga ovog kluba.

Kako piše Sportski žurnal, za takav razvoj događaja „krivicu“ snosi novi-stari generalni sponzor aktuelnog šampiona Srbije, kompanija „Gasprom„, koja je uplatila predviđenu sumu na osnovu nedavno potpisanog produžetka saradnje u naredne tri godine u iznosu od 4.500.000 evra godišnje.

Prethodno, Zvezdan Terzić je već najavio da sa velikom sigurnošću može če crveno-beli imati prava na licencu za nastup u UEFA takmičenjima. Miris takvog scenarija sada je jači nego ikad, pošto je račun konačno odblokiran.

Novac uplaćen na račun crveno-belih najverovatnije će rešiti pitanje ogromnog dela dugovanja bivšeg šampiona Evrope i presudno utiče na dobijanje licence za učešće u evropkupovima za narednu sezonu.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter