0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ČAROBNA’ FORMULA PARTIZANOVE DOMINACIJE: Crno-beli imaju i najbolju ‘vezu’ i fabriku!

Objavljeno: 04.05.15 u 20:20

Partizan već decenijama važi za fudbalski klub sa jednom od najkvalitetnijih i najuspešnijih  omladinskih škola u Evropi. I pored velikog odliva mladih igrača, koji nisu seniorski dres Partizana nosili onoliko koliko bi to navijači crno-belih želeli, fudbalska fabrika u Zemunelu ostaje ključan produktivni faktor kada je u pitanju aktuelni profesionalni pogon crno-belih.

 

Naime, igrački pogon Partizana u prolećnom delu sezone 2014/15, koja se polako bliži svom kraju i u kojoj fudbaleri našeg kluba imaju priliku da osvoje novu „duplu krunu“, čini sledećih 28 fudbalera (trojica golmana, 10 odbrambenih igrača, 13 veznih igrača i dvojica napadača):

Čak 17 igrača sa ovog spiska (preko 60% igračkog kadra) predstavljaju „Partizanovu decu“, ako je kriterijum za to da je igrač nastupao za mlađe kategorije FK Partizan u periodu od najmanje dve godine.

To su sledeći fudbaleri: Ž. Živković (golman), Petrović, Ćirković, Bogosavac, Stevanović, Ostojić (odbrana), Brašanac, Babović, Ninković, A. Živković, Drinčić, Lukić, Marković, S. Ilić, Marinković, Pantić (vezni red), Šaponjić (napad).

U tome je tajna Partizanovog uspeha.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter