0
Fudbal

OPČINIO KINEZE: Bivši kapiten Zvezde nemilosrdno rešetao mreže i srušio lidera! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.15 u 12:09

Kao što je to radio i u prethodnim klubovima gde je nastupao, tako Nenad Milijaš i u kineskom drugoligašu Habeiju rešeta mreže protivničkih golmana i na majstorski način predvodi klub do plasmana u najviši rang.

Uveravao je Radomir Antić vlasnike Habeija da odreše kesu i dovedu mu Nenada Milijaša da predvodi tim do plasmana u prvu ligu i on to za sada opravdava na najbolji mogući način. Milijaš je u prethodnih sedam utakmica postigao pet golova, tako da i napadači u timu mogu da mu pozavide na efikasnosti.

U meču Habeija protiv Dalijen Aerbina, lidera na tabeli druge kineske lige, Milijaš je dva puta tresao mrežu. Drugi je postigao neuobičajeno za njega, glavom, a posebno impresivan bio je njegov prvi pogodak. Istina ‘Mikiju’ nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu posle više nego impresivne ‘rabone’ njegovog saigrača Du Venjanga. Ovakvi potezi se zaista retko viđaju i na evropskim terenima.

https://www.youtube.com/watch?t=29&v=JTWy-ZnxP5Y

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=sIFfW9DMjvc

Evo kako je Milijaš prošle nedelje postigao gol i poželeo svojoj Zvezdi sreću u večitom derbiju.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter