0
Evropske lige

DROGBA: Znali smo da ćemo biti šampioni već u martu

Objavljeno: 02.05.15 u 10:26

Hodajuća legenda ekipa sa Stamford bridža, Didijer Drogba, izjavio je da su u taboru Čelsija bili svesni da će posao u Premijer ligi završiti već u martu mesecu.

Iskusni napadač, za koga se šuška da bi na kraju sezone konačno i zauvek (barem u igračkom smislu) mogao da napusti Čelsi, apsolutno je imao veru u tim „Plavaca“ pred start sezone.

Fudbaleri Čelsija trenutno kruziraju na putu ka novoj šampionskoj tituli u Engleskoj. Šepure se na vrhu tabele sa 80 bodova iz 34 utakmica sa zalihom od čak 13 poena suficita nad prvim pratiocem, Mančester sitijem.

Da bi „Plavci“ overili titulu potrebno je da upišu pobedu nad Kristal Palasom i tako bi i matematički osigurali ono što deluje kao neminovnost.

Napadač iz Obale Slonovače, koji je učestvovao u osvajanju prvih trofeja Čelsija, u razgovoru s britanskim medijima najpre prisetio se tog vremena.

– Mislim da nam je titula iz 2004-05. bila malo drugačija, zato što su igrači tada bili zreliji i imali su više iskustva – kazao je Drogba.

– Sada ova ekipa sakuplja to iskustvo uzimajući trofeje. Te sezone 2004-05 bila je sezona u kojoj smo morali da se borimo sa Liverpulom a to je bilo teško. Pobeda nad njima dala nam je samopouzdajne – prisetio se Drogba i onda se osvrnuo na ovu godinu.

– Naravno, i ove godine je bilo važnih mečeva ali smo svi osećali da nam je trofej tu negde. Znali smo da ćemo do marta završiti posao – kazao je Drogba.

Iskusni napadač je osvajao titule sa Plavcima 2005, 2006, 2010. godine i sada će uspeh ponoviti deceniju od dolaska u klub.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter