4
Domaći fudbal

ŠTA KAŽE RASPORED: Može li Zvezda da pretekne Partizan, ko ima teže rivale?

Objavljeno: 25.04.15 u 21:12

Ekipa Partizana posle 24. odigrana kola je lider na tabeli JSL sa saldom od 57 bodova, pet više od drugoplasirane Crvene zvedze koja ima 52.

Jasno, „večiti derbi“, i njegov ishod od 0:0 u mnogome može da odredi pitanje novog šampiona i ide na ruku Partizana. Ipak, iako četa Nenada Lalatovića nije trijumfovala, do kraja prvenstva imaće šansu da u preostalih šest kola nadoknadi propušteno.

Treba imati na umu da Partizan do kraja JSL ima i utakmicu sa Vojvodinom na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu. Na tom meču crno-beli najverovatnije neće olako doći do celog plena, pa Nenad Lalatović i njegova ekipa imaju čemu da se nadaju.

Crveno-beli, takođe, mogu da računaju na neprijatno gostovanje njihovih komšija u Čačku, u poslednjem 30. kolu JSL. Ne treba zaboraviti i da crno-beli imaju susret na svom stadionu sa Novim Pazarom, timom koji je ovog proleća savladao Zvezdu.

Rasporeda oba „večita rivala“ do kraja šampionata:

25. kolo:

PARTIZAN – Jagodina
Donji Srem – CRVENA ZVEZDA

26. kolo:

Vojvodina – PARTIZAN
CRVENA ZVEZDA – Rad

27. kolo:

Čukarički – CRVENA ZVEZDA
PARTIZAN – Spartak

28. kolo:

Napredak – PARTIZAN
CRVENA ZVEZDA – Radnički 1923

29. kolo:

OFK Beograd – CRVENA ZVEZDA
PARTIZAN – Novi Pazar

30. kolo:

Borac – PARTIZAN
CRVENA ZVEZDA – Mladost Lučani

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Чукарички је по квалитету наша друга екипа, одмах иза Партизана. Ако одиграју поштено, звезда нема шта да тражи на Брду!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja bre Vojvodina? Izgubila je na svom terenu od deset puta slabijih protivnika od Partizana?! Zvezdi je mnogo teže jer treba da igra sa Čukaričkim i sa Radom. Partizan će i pre poslednjeg kola obezbediti titulu pa mu u Čačku bodovi neće ni trebati.
    Mogli su još večeras da reše pitanje šampiona da su samo imali gram sreće.

    0
    0
    Odgovori
  3. Opet počinjete? Pa bez špiceva ih je Partizan odučio od loptanja večeras, nego vidite vi šta će biti protiv D. Srema.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter