2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

LALATOVIĆ: Šampionska trka nije gotova

Objavljeno: 25.04.15 u 23:12

Šef struke Crvene zvezde Nenad Lalatović posle nerešenog rezultata u derbiju sa Partizanom 0:0 rekao da trka za šampionski pehar nije gotova.

U susretu u kome su navijači videli više nereda nego dobrog fudbala uskraćeni smo za golove, pa je tako Partizan sa bodom u rukama ostao na plus pet u odnosu na večitog rivala.

Strateg crveno-beluh nije zadovoljan ni igrom ni rezultatom u ovom duelu. 

– Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, hteli smo da pobedimo i smanjimo prednost, ali nismo uspeli. U prvom poluvremenu nije viđena lepa igra, Babović i Lazović su imali šanse i to je bilo sve. U nastavku smo hteli da dođemo do rezultata, imali smo odličnu priliku preko Parkera, ali nije postigao gol sa pet metara. Kasnije je Partizan bio bolji i imali smo sreće. Bila je ovo borbena utakmica, sa puno duela, Partizan je iskusan tim i znao je da odigra na rezultat, rekao je Lalatović posle meča na konferenciji za medije.

Takođe nekadašnji kapiten Crvene zvezde je istakao da trka za titulu nikako nije gotova.

– Naravno da nije ništa gotovo, a to samo laik može da kaže. Ima još šest utakmica do kraja i 18 bodova je u igri. Partizan je bliži titulu, ali nećemo se predat – naveo je Lalatović.

hotsport.rs    

0
0

2 Komentara

  1. definitivno ti od trenerskog poziva nemas ni “ T “ . kad citaoc procita sve tvoje date izjave od kako dodje u zvezdu , moze da zakljuci : da nekomu ko zeli da ponovi OTIMANJE titule treba bas takav sarlatan . lalatovicu, sa tobom , ovim igracima i kakav fudbal zvezda igra … samo ako ti je neko OBECAO titulu , takvu izjavu mozes da das.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter