0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽUNINJO I ČAKAR KAO ‘MUSTRA’: Partizanov bombarder otkriva ritual pre izvođenja ‘slobodnjaka’

Objavljeno: 23.04.15 u 21:14

Nikola Drinčić je noćna mora svima onima kojima su crveno-bele boje na srcu pošto je bio precizan na poslednja dva derbija udarcima sa distance odnosno vrlo nezgodnim slobodnjacima je do ludila dovodio Bobana Bajkovića i Slobodana Rajkovića.

– Sve zavisi od toga kako se u trenutku osećam i kakvu snagu imam u mišićima. U poslednje vreme mi prekidi nešto ne idu, prethodnih dana sam mnogo radio na tome. Odigrao sam dva derbija i postigao dva gola. Više bih to pripisao sreći, Bog me pogledao, rekao je za Novosti vezista Partizana.

Bivši crnogorski reprezentativac je otkrio tajni ritual koji izvodi pre nego što izvede prekid i ko su mu zori.

– Kada stavim loptu i spremam se za šut – ništa bukvalno ne čujem. Skoncentrisan sam samo kako da udarim „bubamaru“. I u Rusiji sam postigao mnogo golova, mislim da je to nešto što je urađeno. Neke smernice oko slobodnjaka su mi bili Žuninjo Permanbukano i Damir Čakar. Moram da priznam da je Čakar imao jači šut.

Drinčić je prilično metaforično objasnio šta misli ko će da pobedi u subotnjem derbiju.

– Derbi uzima onaj ko uzme prvi loptu, faul, korner, skok… Onaj ko preuzme dominaciju, nametne autoritet od prvog trenutka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter