4
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

FAMILIJARNA PODRŠKA I POSETA: Kalina ispunio Rajkoviću želju! (FOTO)

Objavljeno: 23.04.15 u 19:01

Košarkaši crveno-belih posetili su fudbalere uoči večitog derbija, ne bi li im preneli pelcer za pobedu nad velikim rivalom. Nikola Kalinić i Stefan Jović svratili su do stadionma ‘Rajko Mitić’, i tom prilikom ispunili želju kapitenu fudbalera Predragu Rajkoviću da dobije Kalinićev dres.

Opremu su razmenili i Jovići, Stefan i Luka. Jedinstvo u redovima crveno-bele familije dosta znači i jednima i drugima. Košarkaši su svoj deo posla ispunili, red je na fudbalere. A sigurno su od kolega dobili i savete zlata vredne.

Podsećamo, Kalini se pre neki dan ispunila jedna želja. Očekivanja Luke Jovića uoči 148. večitog derbija možete pročitati OVDE. Nije na odmet podsetiti se i Rajkovićevih stavova, pogotovo o Drinčiću.

 

hotsport.rs       

 

0
0

4 Komentara

  1. KOMPLEKSI, KOMPLEKSI… Uvjek će te biti samo mali komšija, uvjek gledati u nas kao velikana, i na vjestima o nama pokušati izliječiti komplekse. Radujte se glodari, vaši pobratimi igraju finale ABA lige… Sva svjezina 9 vitamina!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. opet prevara : koja su oni familija ??? kad su sa raznih adresa , kkcz:telekom iz zeleznika pripada familiji FMP-a . ONI sa sdcz nemaju nista zajednicko sem tehnicki sporazum o kupljenom imenu i grbu !!! da bi covic naciju prevario…zloupotrebljava sve sto mu vlast dozvoljava … sdcz ima svoju kkcz, zamrznutu pa od strane covica uspavanu . mozete da pisete , pricate , lazete, varate … naciju prevariti NE mozete . narod sve zna …ko je ko … FAMILIJA se mogu zvati samo po imidzidzu (laz,prevara i pljacka) i ljudima iz NEMANJINE ulice , koji ih podrzavaju , to im je jedino zajednicko … ako se to pod FAMILIJARNIM vezama podrazumeva onda su stvarno FAMILIJA . daleko im kuca od nacije i obicnog naroda …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter