0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DULE SAVIĆ: Voleo bih da Zvezda zakuva prvenstvo, u moja vremena bilo je drugačije

Objavljeno: 20.04.15 u 15:05

Legendarni golgeter Crvene zvezde Dušan Savić izjavio je da se nada kako će predstojeći 148. večiti derbi sa Partizanom proći u sportskoj atmosferi i da će pobediti crveno-beli. 

– Prognoze u derbiju ne važe, nije to utakmica koju odlučuje kvalitet tima ili pozicija na tabeli. Derbi je inspiracija, pobedi onaj koji u tom momentu bude bolji ili koji više bude želeo pobedu. Naravno, želim da to bude Zvezda, to bi bilo dobro i za prvenstveno, jer bi finiš bio zanimljiviji – rekao je Savić novinarima posle promocije knjige „Derbi, moj derbi – mnogo smo jači“.

Promociju je obeležio incident čiji je vinovnik bio jedan od autora, Božo Koprivica, nakon kojeg je legendarni fudbaler crveno-belih Vladimir Petrović u znak protesta napustio salu.

Savić se prisetio i vremena kada je on bio akter večitog derbija.

– Kao dečak na Ubu sanjao sam da zaigram u derbiju. Možda i zato mi je najdraži prvi derbi kada smo pobedili sa 3:1, a ja bio strelac. Uživao sam u ambijentu derbija, bila su to neka drugačija vremena, a moram da priznam da mi je najteže bilo kada me je čuvao Blagoje Paunović – prisetio se Savić. 

Podsetimo, promociji ove knjige prisustvovao je i Nenad Bjeković koji veruje da će Partizan osvojiti titulu.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter