3
Domaći fudbal

ON ZNA KAKO SE POBEĐUJE PARTIZAN: Bivši fudbaler Zvezde poželeo sreću crveno-belima pred derbi

Objavljeno: 15.04.15 u 16:10

Trening fudbalera Crvene zvezde posetio je nekadašnji napadač ovog kluba i mladi reprezentativac Srbije Luka Milunović.

On se prvo osvrnuo na svoj sadašnji klub Platanias.

– Nakon odlaska iz Zvezde, nije se mnogo toga promenilo u mojoj karijeri. Nastavio sam da igram fudbal, samo u drugom klubu. Zadovoljan sam grčkom ligom i uslovima koje imam. Takođe sam veoma zadovoljan i što sam se vratio u mladu reprezentaciju u kojoj nisam igrao nekoliko utakmica. Drago mi je što sam ugrabio slobodno vreme da dođem danas na trening – rekao je Milunović.

Kako sam kaže, i dalje redovno prati utakmice Crvene zvezde, kad god je u mogućnosti.

– Naravno da pratim Zvezdu, to pitanje se ne postavlja. Iskreno, u Grčkoj ni televiziju nešto mnogo ne gledam, nemam srpske kanale. Ali, preko interneta pratim svaku Zvezdinu utakmicu, naravno, kad mogu, kad se ne poklapa sa mojim obavezama u klubu. U toku sam sa dešavanjima, i svakako se nadam najboljem ishodu na kraju prvenstva.

Milunović je u Crvenu zvezdu stigao početkom 2012. godine kada je tim predvodio Robert Prosinečki, i tada je ekipa važila za veoma mladu. Danas, u prvom timu se nalaze još i mlađi igrači.

– Kada sam došao u Zvezdu, mnogi moji saigrači i ja smo bili mladi, imali smo 18, 19 ili 20 godina. Jesmo bili mlada ekipa, ali i sada ima dosta igrača koji igraju u prvom timu a imaju isto toliko godina. Nije lako nositi taj teret u tim godinama, jer koliko god da je lepo igrati za Zvezdu, to je velika obaveza i pritisak, ali, koliko sam ispratio, njima to dobro polazi za rukom i dobro se nose. Ja im zaista želim im da nastave sa dobrim partijama, uveren sam da će biti samo bolji. Do derbija ima još jedna utakmica koju moramo pobediti. Potom, svakako da derbi nosi i najveće interesovanje, nadam se da ćemo pobediti jer igramo na našem stadionu. I ne nadam se samo da ćemo pobediti u derbiju, nego da ćemo zabeležiti i sve pobede do kraja, što nije nemoguće, i u tom slučaju će trofej, verujem, biti odbranjen – smatra fudbaler koji je za Crvenu zvezdu zabeležio 90 nastupa (61 zvaničan nastup), i postigao ukupno 20 golova.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter