2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAJMLAĐI FUDBALER PARTIZANA OBEĆAVA: Daću gol Zvezdi, pobeđujemo u ‘večitom derbiju’

Objavljeno: 15.04.15 u 14:08

Najmlađi igrač Partizana Ivan Šaponjić izjavio je da bi eventualni pogodak u „večitom derbiju“ sa Crvenom zvezdom za njega bio ostvarenje snova.

– Pre utakmice na Marakani imamo duel protiv Mladosti iz Lučana koji moramo da dobijemo. Naravno da mi je san da postignem gol protiv Zvezde i proslavim ga sa našim navijačima. Mislim da ću to i uraditi, a prognoziram pobedu od 2:1, neka Jović postigne gol za njih – rekao je Šaponjić.

Šaponjić je napomenuo da su već počele da pljušte „prozivke“ sa saigračem iz omladinske reprezentacije Srbije i napadačem crveno-belih, Lukom Jovićem, kojem je poručio mu da uspori tempo u predstojećem okršaju „večitih rivala“.

– Čujemo se redovno i čestitamo jedan drugom golove. Baš sam mu pre dva dana rekao da smanji gas u utakmici protiv Partizana, a on mi je uzvratio istom merom – istakao je Šaponjić.

– Meč protiv Crvene zvezde je najveća utakmica u srpskom fudbalu i naravno da postoji pritisak, ali verujem da će zbog bodovne razlike biti veći na njima. Ne verujem da mogu da nas stignu i mislim da ćemo posle tog meča proslaviti titulu – smatra Šaponjić.

– Mitrović je dao mnogo golova za Partizan i voleo bih da idem njegovim putem. Ipak, prevashodni cilj mi je da ostavim trag u crno-belom dresu – podvukao je Šaponjić.

Pre derbija crno-beli će morati da odigraju meč sa ekipom Mladosti iz Lučana u subotu.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Uvek kada neki igrač izjavi ovako nešto bude jako slab na derbiju i naravno ne postigne gol. 🙂
    PS nije važno ko će ga dati važno je da ekipa u kojoj igraš pobedi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro sine , nije neki problem pobijediti zvezdanu , da znas , ako ih sudije ne budu gurale oni vas NIKADA ne mogu dobiti , prosle godine su im poklonili otimajuci vama prvenstvo..tvoja zivotna odluka je najbolji potez sto si u partizanu da ne bi morao kao Slavnis , ili stojkovic da zalis sto si ikada isao u taj drzavno-policijslo-udbasko kosovski inzinjering.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter