0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAPITEN CRVENE ZVEZDE: Razmišljam o večitom derbiju, gledao sam Partizan s OFK

Objavljeno: 15.04.15 u 13:05

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković izjavio je da ekipa već sada razmišlja o večitom derbiju protiv Partizana, ali da pre svetkovine srpskog fudbala moraju da proknjiže trijumf nad Voždovcem koji će biti odigran na Vračaru.

– Iskreno, nadali smo se da će OFK Beograd napraviti iznenađenje, ali Partizan je ostao na „plus pet”. Bez obzira na to, fokusirani smo na nas kako bismo pobedom protiv Voždovca spremni dočekali „večiti derbi”. Nekim delom glava nam je već u derbiju, ali moramo da razmišljamo o Voždovcu – rekao je Rajković prenosi Tanjug.

On je istakao da je pažljivo posmatrao deo meča između OFK Beograda i Partizana i naglasio da ne smatra da je sporni gol Andrije Živkovića plod namerne greške sudijske trojke.

– Gledao sam samo prvo poluvreme jer sam kasnije morao na trening. Video sam gol Živkovića koji je pomoćni sudija Kaurin dozvolio, a isti je nama dosudio penal u Pazaru. Ne bih da komentatišem previše i jednostavno tako se desilo, hteo bih da verujem da nije bilo namere. Videćemo ko će biti bolji u derbiju – naveo je Rajković.

Mladi golman istakao i da očekuje naporan susret s Voždovcem, za koji smatra da je nezgodan tim.

– Voždovac jeste u donjem deku tabele, ali ima nekoliko veoma dobrih igrača, posebno koji su bili u Zvezdi Karaklajić i Jokić – zaključio je Rajković.

Četa Nenada Lalatovića u subotu od 16 sati gostuje Voždovcu na stadionu FK Obilić u utakmici 23. kola Superlige.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter