1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

TRENER RADA: Čukarički je bolji od Partizana i Zvezde!

Objavljeno: 13.04.15 u 21:00

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da su njegovi fudbaleri uspevali u svemu protiv Rada, kao i da bi bio zadovoljan bilo kakvom pobedom.

Čukarički je slavio sa 7:0 u poslednjoj utakmici 22. kola Super lige i tako ostao sam na trećem mestu tabele.

– Dobro smo se spremili za utakmicu i sve nam je „polazilo za nogom“, a Radu ništa. Čestitam mojim igračima na pravom profesionalizmu. Da nam je neko pre utakmice ponudio bilo kakvu pobedu, odmah bih je potpisao – rekao je Milojević.

On je rekao da poštuje rivala, kao ekipu koja je jedna od najuspešnijih u prolećnom delu sezone.

– Rad je ipak ekipa sa najviše bodova ovog proleća. Ovo ne umanjuje sve ono što je Rad postigao do sada. Sutra je već novi dan – rekao je Milojević.

Trener Rada Milan Milanović nije imao reči opravdanja za svoju ekipu.

– Počišćeni smo sa terena. U životu nisam doživeo ovakav poraz. Ovo nisam očekivao ni u najgorim snovima. Za Čukarički nemam reči, oni igraju bolje i od Zvezde i od Partizana i želim im sreću da osvoje Kup i što bolje se plasiraju u ligi – rekao je Milanović i dodao:

– Meni ostaje da se uzdam u izreku da je bolje izgubiti jednom sa 7:0, nego sedam puta sa 1:0.

hotsport.rs – Beta

0
0

1 Komentara

  1. Prvi koji ti „uvali“ osam komada biće najbolji u evropi. Čukarički je jaka ekipa pravo ali osmica čoveče,eeeej osmica. Odučili su vas od loptanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter