0
Evropske lige

MURINJO U MADRIDU TRAŽI ŠTOPERA: Čelsi bi da podmladi odbranu

Objavljeno: 13.04.15 u 15:06

S obzirom da vreme ne radi za Džona Terija i Gerija Kejhila u Čelsiju uveliko već razmišljaju ko bi mogao da ih zameni. Istina za Kejhil jop uvek nije problematičan jer mu je 29 godina, ali je Teri bliže penziji ili odlasku na neku egzotičnu fudbalsku destinaciju nego ostanku u Čelsiju.

Od ranije je poznato da su „plavci“ zainteresovani za mladog francuskog štopera Rafaela Varana, ali njegov odlazak iz Reala bi mogao da dođe u obzir samo da se u tom klubu na njega ne računa što nije slučaj pa će Čelsi morati da pronađu neko drugo rešenje.

Zbog togga je obnovljeno interesovanje za štopera madridskog Atletika Mirandu, koji istina nije toliko mlad, ali je ipak četiri godine mlađi od Mirande.

Ujedno „jorgandžijama“ je letnji prelazni rok poslednja šansa da Brazilca prodaju za koliko toliko pristojan novac pošto mu ugovor sa klubom ističe u junu 2016. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter