1
Fudbal

SRBIN PONOVO JUNAK HEBEIJA: Radović golom doneo pobedu Antiću i Milijašu (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.15 u 15:58

Fudbaleri Hebeija zabeležili su prvu pobedu ove sezone u kineskoj Ligi 1 i to protiv Ćingdaoa sa 1:0, a trijumf im je doneo srpski fudbaler Miroslav Radović jedinim pogotkom na utakmici.

Hebei je u meču četvrtog kola prvenstva slavio protiv Ćingdaoa u gostima, a Radović je svoj drugi pogodak u sezoni postigao u 18. minutu, kada je prethodno prošao po desnoj strani. Deset minuta ranije, srpski fudbaler je bio veoma blizu gola iz slobodnog udarca.

U nastavku utakmice, domaći tim je bio ofanzivniji, pogotovo u finišu, ali je ekipa koju predvodi Radomir Antić i za koji nastupa i Nenad Milijaš, odolela i tako došla do sva tri boda.

https://www.youtube.com/watch?v=HLuFNmLOF0A

Hebei se ovom pobedom popeo na osmo mesto i sada ima pet poena. U narednom meču Hebei igra protiv niželigaša Gvangsija u Kupu, dok u narednom kolu prvenstva za nedelju dana dočekuju petoplasirani Nei Mongol Džongjou.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter