0
Evropske lige

DŽAKA: Prestajem da igram fudbal ako nas Šalke prestigne na tabeli!

Objavljeno: 12.04.15 u 13:22

Švajcarski fudbaler poreklom iz Albanije često ume da šokira svojim izjavama, poput onih o skandalu na stadionu Partizana na meču Srbija-Albanija, a sada je još jednom pokazao svoju neumerenost u izjavama.

U Menhengladbahu zaista imaju razloga za optimizam, pogotovo posle pobede nad imenjakom iz Dortmunda i trenutno imaju dva boda više od Bajera iz Leveruzena, a čak 12 u odnosu na Šalke. Do kraja prvenstva ostalo je još šest utakmica, a fudbaler Borusije Menhengladbah Granit Džaka veoma je optimističan po pitanju plasmana njegovog tima u Ligu šampiona.

– Ako sebi dozvolimo taj luksuz da nam Šalke oduzme sadašnju poziciju, ja ću prestati da igram fudbal – rekao je Džaka, pomalo potcenjivački.

Jeste da ‘Koltovi’ imaju veliku prednost u odnosu na tim iz Gelzenkirhena, ali je još uvek rano za ovakve izjave poput ove fudbalera rodom iz Albanije. Fudbal je to…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter