0
Evropske lige

PRESREĆAN: Šervud prezadovoljan što je napustio Totenhem

Objavljeno: 09.04.15 u 20:33

Sadašnji trener Ason Vile, Tim Šervud, pre dolaska na Vila Park šest meseci je proveo radeći kao menadžer Totenhema i presrećan je što više nije deo tog kluba.Kao što je dobro poznato, Šervud je na Vajt Hart Lejn došao kao zamena za tadašnjeg šefa struke, Vilijasa Boaša, ali se nije proslavio u Londonu.

Posle neuspeha sa Sparsima, Šervud je u februaru dobio prilike da pokaže trenerske sposobnosti u Birmingemu, a sa Aston Vilom se trenutno nalazi na neslavnom 16 mestu.

– Bilo mi je drago kada sam radio u Totenhemu, ali poštujem njihovu odluku koju je doneo Danijel Livi i njegova uprava. Oni su bili fini prema meni – kazao je Šervud i nastavio:

– Oni su doneli odluku baziranu na njihovim uverenjima i misleći da rade najbolje za klub. Morali su to da urade. Ja nisam ima tu šta da se slažem ili ne slažem sa tm, samo sam nastavio dalje – istakao je bivši reprezentativac Engleske.

– Zapravo, zahvalan sam im što sada nisam tamo, a glavni razlog tome je što sam u sjajnom klubu – podvukao je Šervud.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter