0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ ODMARA IGRAČE ZA OFK BEOGRAD: Nećemo braniti 3:0, želim Voždovac u finalu

Objavljeno: 07.04.15 u 12:15

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da u revanšu polufinala Kupa protiv Jagodine neće braniti gola prednosti iz prvog meča, već da ekipa želi novom pobedom da izbori plasman u finale


– Predstoji nam značajna utakmica, činjenica je da imamo dobar rezultat iz prvog mmeča, ali naša obaveza je da odigramo maksimalno skoncentrisano, odgovorno i prođemo dalje. Ubeđen sam da ćemo odigrati kvalitetno i cilj je pobeda – izjavio je MIlinković na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da su svi igrači, sem povređenog Miloša Ostojića spremni, ali da će zbog značaja naredne prvenstvene utakmice protiv OFK Beograda odmoriti pojedine prvotimce.

– Jagodina je vrlo kvalitetan rival, ekipa je duže vreme na okupu. Nećemo menjati sistem igre, ali imaćemo u vidu da oni u poslednje vreme igraju u formaciji 3-5-2 – konstatovao je Milinković.

Prema njegovim rečima duel u Jagodini i naredni prvenstveni dueli služiće da se ekipa uigra za derbi sa Crvenom zvezdom 25. aprila, koji bi mogao da odluči šampionsku trku.

– Derbi je poseban meč, posle Jagodine slede nam utakmice sa OFK Beogradom i Mladosti iz Lučana. Nije alibi, ali nedostaje nam vremena i kroz ove utakmice tražićemo kostur tima za derbi, iako protivnici nisu ekipe protiv kojih možemo da se uigravamo.

Na pitanje koga bi voleo u finalu, MIlinković je bio jasan:

– Voleo bih da igramo protiv Voždovca, iako je Čukarički veliki favorit, nakon 2:0 u prvom meču – poručio je Milinković. 

Podsetimo, Partizan brani prednost od 3:0 iz prvog meča, koji je obeležila proslava pogotka Petra Grbića.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Jagodine i Partizana igra se sutra od 19 sati.

hotsport.rs /tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter