2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

IZGUBIO STRPLJENJE: Tužio sam Zvezdu jer mi je muka od njene uprave!

Objavljeno: 06.04.15 u 09:30

Nekadašnji napadač kluba sa ‘Marakane’ posetio je ovaj stadion i bivše saigrače, ali ne i čelnike Crvene zvezde.

Abiola Dauda pre dve godine bio je jedan od glavnih uzdanica tima iz Ljutice Bogdana, ali se sa crveno-belima razišao u ne baš prijatnim odnosima. Ovih dana ipak je posetio bivši klub, svlačionicu nije zaobišao, ali jeste čelnike kluba.

– Ah, njih zaista ne želim da vidim. Bolna su tema. Ispao sam više nego korektan prema čelnim ljudima. Mogao sam da odem bez obeštećenja, a ja sam zbog kluba, navijača pristao da im oprostim i neke pare, a u kasu ubacim pola miliona evra. I mislio sam da će zbog svega toga ispoštovati rokove, ali su se oni pravili Englezi. Čekao sam, zvao ih, nisu mi odgovarali na pozive. Vreme je prolazilo i nisam više imao izbora. Tužio sam ih FIFA jer mi se smučilo da čekam i slušam lažna obećanja – objasnio je Dauda koji danas igra za holanski Vitese.

Priseća se, kaže, samo lepih stvari, a one su vezane za ‘Marakanu’, navijače i bivše saigrače.

– Zatekao sam samo Lazovića, mog dobrog prijatelja, i ljude iz stručnog štaba. Divno je bilo videti sve njih opet, proći tunelom do ‘rupe’ i prisetiti se svih lepih trenutaka. To se ne zaboravlja. Mada, mnogo mi je bilo krivo što sam zbog povrede propustio finiš sezone – rekao je Dauda, a prenose ‘Novosti’.

Iako se smatrao jednim od neefikasnijih napadača Crvene zvezde, Dauda iza sebe ima 15 pogodaka iz 31 odigrane utakmice, što je sve samo nije loše.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter