0
Evropske lige

LOLA PRONAŠAO KLUB: Nekadašnji kapiten Partizana kod Vignjevića

Objavljeno: 03.04.15 u 16:23

Nekadašnji kapiten Partizana Milan Lola Smiljanić je pronašao klub. On će karijeru nastaviti u Mađarskoj, a potpisao je ugovor sa Ujpeštom.

Podsećamo, Lola je od januara slobodan igrač, jer je tada raskinuo ugovor sa turskim Genčlerbirlijem. Po povratku iz Turske trenirao u Humskoj.

Njegov novi klub vodi Nebojša Vignjević, bivši trener Hajduka, Rada i Vojvodine. Ujpešt je trenutno osmi u mađarskoj Prvoj ligi, sa 11 bodova od mesta koje vodi u Ligu Evrope, a 15 od zone ispadanja.

Smiljanić je dete partizana. U seniorskom timu crno-belih bio je od 2005. do 2007. Potom je igrao za Espanjol (2“7-2011.) i Sporting Hihon u Španiji (2010), pre povratka među crno-bele 2010. godine, najpre na pozajmicu. Tu se zadržao još dve godine, da bi u Tursku otišao 2013. godine, a sada će se oprobati i u Mađarskoj.

Za seniorsku A reprezentaciju Srbije odigrao je šest mečeva i postigao jedan gol.

Grobari ga pamte po čuvenoj izjavi posle derbija da je Partizan zaključao Marakanu i da Zvezda može da osvoji titulu, ako je nije sramota…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter