0
Evropske lige

NIŠTA OD TRANSFERA: Liverpul čuva Sterlinga

Objavljeno: 01.04.15 u 11:44

Uprkos svim glasinama, čelnici Liverpula nemaju nikakvih namera da prodaju talentovanog ofanzivnog vezistu Rahima Sterlinga na kraju sezone čak i ako se dve strane ne dogovore o uslovima produžetka ugovora.

Naime, kao što je dobro poznato, već unazad nekoliko meseci čuju se priče o produženju ugovora Rahima Sterlinga sa Liverpulom, ali dve strane nikako da dogovore nastavak saradnje.

Sve to prouzrokovalo je da se po fudbalskim kuloarima čuju glasine kako će Sterling predstojećeg leta spakovati kofere. Međutim, prema informacijama ESPN-a, od prodaje talentovanog veziste neće biti ništa.

Sterling ove sezone igra jednu od najvažnijih uloga u timu Liverpula, sakupio je 43 nastupa u svim takmičenjima i postigao 10 golova.

Talentovanom, 20-godišnjem fudbaleru važeći ugovor ističe po završetku sezone 2016/17, a ranije se saznalo da bi ovog momka vrlo rado angažovali Real Madrid, Bajern Minhen i Arsenal. Takođe, spekulisalo se i o interesovanju Mančester Sitija.

Problem između Sterlinga i uprave Liverpula navodno je visina plate koju zahteva persepktivni igrač koji, kako se priča, traži platu od 140.000 evra nedeljno, dok su čelnici kluba voljni da mu isplate tek trećinu predviđene sume.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter