1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

MILINKOVIĆ DEMANTUJE GLASINE: Nisam u sukobu sa Sašom Ilićem

Objavljeno: 01.04.15 u 11:26

Novi trener Partizana Zoran Milinković demantovao je spekulacije koje su se mogle čuti po fudbalskim kuloarima da je u navodnom sukobu sa legenom crno-belih, kapitenom Sašom Ilićem.

Otako je ovaj stručanjak seo na kormilo „Parnog valjka„, mnogo se pričalo o duelu u prekinutom finalu Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine 2011. godine, u vreme dok je Milinković još bio trener Novosađana.

Tada je kao trener „Lala“ razgovarao sa kapitenom i legendom Partizana Sašom Ilićem na terenu o problemima i poslu koji su sudije sa tog meča uradile, pa je većina navijača taj razgovor verovatno protumačila na pogrešan način, što i tvrdi trener Milinković.

– Ma, kakvi sukobi? To su besmislice, nikakav konflikt sa Saletom nisam imao. Sale je veliko Partizanovov ime. Poštujem veličine i izuzetno ga cenim, jer je njegova pomoć dragocena – rekao je Milinković za Žurnal.

Da sve oko eventualnog „sukoba“ bude i definitivno rešeno, potrudio se i Saša Ilić koji je samo kratko prokomentarisao:

– Nisam u sukobu sa Milinkovićem. Nikada nisam bio ni sa jednim trenerom u bilo kakvoj vrsti sukoba – otklonio je Ilić svaku dilemu.

Doskorašnji trener Voždovca imao je šta da kaže i na račun jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u Jelen Super ligi i čoveku odluke u poslednja dva večita derbija sa Crvenom zvezdom, Nikoli Drinčiću.

– Drinčić je lider na terenu, sjajan igrač. Za kratko vreme u Humskoj, nepunih nedelju dana, imao sam priliku da se uverim – njegov odnos prema radu i obavezama zaista imponuje, a prekid je samo deo njegove igre – podvukao je trener Partizana.

Milinković se nedavno sastao sa navijačima Partizana, a o čemu su pričali, pročitajte ovde.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter